ru uk en

08:56
5 ПРИЧИН, ПОЧЕМУ В ВАШЕМ ХОЛОДИЛЬНИКЕ ВСЕ МОРОЗИТ

Можливо, дуже неприємно відкрити вранці холодильник і виявити, що пляшка молока, яку ви поставили туди вчора, тепер замерзла. Ваша перша думка може полягати в тому, що термін придатності молока минув, але коли ви подивіться на свої пляшки з-під газування, овочі, фрукти та інші предмети, легко побачити, що вони теж виглядають замороженими. Це може не тільки змусити вас витрачати більше на продукти, але і є правильною ознакою того, що з вашим холодильником щось не так. Ось 5 причин, через які ваш прилад може все заморозити.

1.Ви встановили термостат занадто на великі показники

Термостат на холодильнику легко переміщається, і його можна випадково включити, коли ви завантажуєте продукти або виймаєте продукти з холодильника. Можливо, ви навмисне включили термостат, якщо відчули, що холодильник недостатньо прохолодний. Більшість холодильників мають мітку на ручці регулювання термостата, але з часом вона стирається. Це означає, що більше немає способу точно виміряти температуру, що показує. Таким чином, ви, можливо, встановили термостат набагато вище, ніж планували, не тільки змусивши все замерзнути, але й створивши більш високе споживання енергії та великі рахунки.

2.У вас поганий ущільнювач 

Ущільнювач є прокладкою дверцят холодильника, що створює ущільнення для відділення, що перешкоджає теплообміну між приміщенням і внутрішньою частиною холодильника. Якщо прокладка пошкоджена і протікає, ваш холодильник буде працювати, щоб компенсувати це, і це призведе до того, що все всередині почне замерзати. Є простий спосіб перевірити, якщо у вас погана прокладка; засунути аркуш паперу у двері, а потім спробувати витягнути його, не відчиняючи двері. Якщо папір легко вислизає або не утримується на місці, у вас погана прокладка, яку необхідно замінити.

3.Ваші змійовики брудні

Змійовики теплообмінника та конденсатора монтуються зовні холодильника на додаток до змійовиків випарника всередині пристрою. Ці змійовики необхідні для того, щоб холодоагент міг виконувати своє завдання теплообміну. Коли ці змійовики покриваються пилом чи іншими видами бруду, це змушує холодильник працювати дедалі більше, щоб підтримувати оптимальну температуру. На жаль, іноді це може призвести до переохолодження та наслідків зими всередині вашого холодильника. Котушки досить просто чистити; ви знайдете інструкції в посібнику користувача, і рекомендується регулярно чистити їх, щоб уникнути проблем у майбутньому.

4. У вас несправний термостат

Термостати призначені для запуску охолодження за необхідності. У холодильнику він повинен перестати працювати автоматично, як тільки буде досягнуто заданої температури. Це необхідно для підтримки бажаної та фіксованої температури. Коли ваш термостат виходить з ладу, він може не вимикатися, що призводить до його постійної роботи.

 

5.Проблеми з демпфером

Якщо у вас є холодильник з морозильною камерою, ви можете бути знайомі із заслінкою. По суті, це вузол, необхідний регулювання кількості охолодженого повітря, що надходить у холодильник з морозильної камери. Якщо заслінка несправна, вона може створювати надлишок повітря, що надходить у холодильну камеру, що призводить до поступового зниження температури. Якщо ви підозрюєте, що у вас можуть бути проблеми із заслінкою, вам знадобиться досвід досвідченого спеціаліста з ремонту побутової техніки.

Якщо у вас виникли проблеми з холодильником, професійний спеціаліст з ремонту побутової техніки може запропонувати ефективні та довговічні рішення. Якщо вам потрібна допомога в ремонті холодильника, обов'язково зверніться до професійної служби ремонту побутової техніки.

Просмотров: 236 | Добавил: anypalamarenko | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar